​Renovering af badeværelse? Vi hjælper gerne!

​Som VVS-installatører er renovering af badeværelse én af vores mest hyppige opgaver, og vi har rigtig stor erfaring på området. Om du vil have et helt nyt badeværelse, en renovering af badeværelse eller blot et nyt bad, så påtager vi os glædeligt opgaven. De fleste af vores kunder bor i Svinninge, Jyderup, Holbæk og Kalundborg, men vi kører gerne længere for den rigtige opgave.

Vores mission, vision og fremgangsmåde

Høj kvalitet og professionel udførsel står naturligvis meget højt på vores prioriteringsliste. Derudover er det også vigtigt for os, at vores kunder tænker tilbage på vores samarbejde som et givende samarbejde, hvor aftaler blev overholdt, og hvor kunden altid var opdateret. Vi sætter derfor en faglig stolthed i din tilfredshed. Èn af de ting, der gør, at vi kan sikre kvalitet, service og troværdighed i én og samme pakke, er, at vi har en (tro)fast samarbejdspartner til alle opgaver.

Hvad koster renovering af badeværelset?

Alle opgaver er forskellige, og derfor finder du ikke præ-lavede tilbud eller priser på vores hjemmeside. Kontakter du os med ønsket om at få renoveret dit badeværelse, lytter vi først og fremmest til dine ønsker og behov for at fastlægge opgavens omfang. Næste skridt er, at vi kommer på besøg for at se opgaven med egne øjne. Bunder dit behov for renovering af badeværelse i en akut opstået skade, tilbyder vi naturligvis også akut udrykning, så skaderne kan forbedres hurtigst muligt.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Har du et ønske om et helt nyt badeværelse, tager vi også meget gerne arbejdshandskerne på og hjælper dig med at opfylde alle dine badeværelsesdrømme. Vil du flytte din vask eller bruser til et andet sted i rummet, lægger vi gerne rørene om. Som vi nævnte før, er det nødvendigt, at du kontakter os, før vi kan give dig vores bedst mulige tilbud på en god pris.

Vi glæder os til at høre fra dig

Kontakt os hellere end gerne på 59 29 14 47 eller mail@emvvs.dk – så får vi os en snak om opgaven; uanset om den er stor eller lille. Efterfølgende skal vi gøre vores bedste for at give dig vores bedste tilbud på en billig badeværelsesrenovering – eller hvad du end ønsker.

Interesseret i et uforpligtende tilbud?

​Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt med et gratis tilbud til dig!

 
 
 
 
 
 
Upload evt. billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg OS
​på Facebook​

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Eskebjerg-Mørkøv VVS

Autoriseret VVS-installatør

​v/ Morten Jørgensen​​

CVR: 36908785

Telefon: 59 29 14 47

E-mail: mail@emvvs.dk

hvid, to linjer

Håndværkets Ankenævn​
læs mere her