Montering af pillefyr: Miljørigtigt og besparende

​Som en del af vores mange ydelser tilbyder vi at montere, installere og servicere dit pillefyr. Det skal være nemt for dig, og netop derfor sørger vi for det hele. Det eneste, du skal gøre, er at beslutte dig for, at et nyt pillefyr er vejen frem for dig. Vi installerer meget gerne et pillefyr for dig, der bor i omegnen af Svinninge, Jyderup, Holbæk og Kalundborg.

Hvad er et pillefyr?

Kort sagt er et pillefyr i familie med de såkaldte stokerfyr, træpillefyr og brændefyr, og det kan stå for både opvarmningen af dit hjem og dit vand. Det, som adskiller pillefyret fra mange andre varmekilder, er, at det er enormt miljøvenligt. Det kører på træpiller fremstillet af træspåner og savsmuld, og på den måde minimerer du dit eget personlige forbrug af olie og/eller gas, som andre varmekilder kører på. Derudover vil du også spare mange penge på din varmeregning, når først du har investeret i montering af pillefyr.

Hvad koster et pillefyr?

Der er allerede en del forskellige pillefyr på markedet, og derfor er det naturligvis svært at give en fast pris på dit nye fyr på forhånd. Køber du det her igennem os, er der endda endnu flere faktorer, der spiller ind. Du kan nemlig også vælge at lade os stå for levering og montering af pillefyr samt løbende service. Ønsker du det, finder vi naturligvis et godt og billigt tilbud.

Hvad skal jeg selv gøre for montering af pillefyr?

Er du interesseret i en montering af pillefyr, skal du i første omgang ikke gøre andet end at kontakte os på 59 29 14 47 eller på mail mail@emvvs.dk. Så finder vi sammen frem til den bedste løsning for dig

Interesseret i et uforpligtende tilbud?

​Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt med et gratis tilbud til dig!

 
 
 
 
 
 
Upload evt. billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg OS
​på Facebook​

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Eskebjerg-Mørkøv VVS

Autoriseret VVS-installatør

​v/ Morten Jørgensen​​

CVR: 36908785

Telefon: 59 29 14 47

E-mail: mail@emvvs.dk

hvid, to linjer

Håndværkets Ankenævn​
læs mere her