Montering af pillefyr: Miljørigtigt og besparende

​Som en del af vores mange ydelser tilbyder vi at montere, installere og servicere dit pillefyr. Det skal være nemt for dig, og netop derfor sørger vi for det hele. Det eneste, du skal gøre, er at beslutte dig for, at et pillefyr er vejen frem for dig. Vi installerer meget gerne et pillefyr for dig, der bor i omegnen af Svinninge, Jyderup, Holbæk og Kalundborg.

Hvad er et pillefyr?

Kort sagt er et pillefyr i familie med de såkaldte stokerfyr, træpillefyr og brændefyr, og det kan stå for både opvarmningen af dit hjem og dit vand. Det, som adskiller pillefyret fra mange andre varmekilder, er, at det er enormt miljøvenligt. Det kører på træpiller fremstillet af træspåner og savsmuld, og på den måde minimerer du dit eget personlige forbrug af olie og/eller gas, som andre varmekilder kører på. Derudover vil du også spare mange penge på din varmeregning, når først du har investeret i pillefyret.

Hvad koster et pillefyr?

Der er allerede en del forskellige pillefyr på markedet, og derfor er det naturligvis svært at give en fast pris på dit nye fyr på forhånd. Køber du det her igennem os, er der endda endnu flere faktorer, der spiller ind. Du kan nemlig også vælge at lade os stå for levering og montering af pillefyr samt løbende service. Ønsker du det, finder vi naturligvis et godt og billigt tilbud.

Hvad skal jeg selv gøre for montering af pillefyr?

Er du interesseret i at opgradere og få et nyt pillefyr, skal du i første omgang ikke gøre andet end at kontakte os på 59 29 14 47. Så finder vi sammen frem til den bedste løsning for dig

Få et gratis tilbud

​Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din opgave, og vi vender tilbage til dig med et gratis og uforpligtende tilbud.

 
 
Vedhæft evt. billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg OS
​på Facebook​

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Eskebjerg-Mørkøv VVS

v/ Morten Jørgensen​​

CVR: 36908785

​Holbækvej 252

DK-4440 Mørkøv

Telefon: 20 83 43 53​

E-mail: mail@emvvs.dk

Eskebjerg Strandvej 10A

4593 Eskebjerg

Telefon: 59 29 14 47

E-mail: mail@emvvs.dk

Håndværkets Ankenævn​
læs mere her