Handelsvilkår

Handelsvilkår for Eskebjerg-Mørkøv VVS Aps.

Generelle oplysninger om virksomheden

Virksomhedens juridiske navn: Ekskebjerg-Mørkøv VVS Aps CVR-nummer: 36908785 Etableringsår: 2015 Adresse: Holbækvej 252, 4440 Mørkøv Telefonnummer: +45 59291447 Officiel e-mail adresse: mail@emvvs.dk Officiel web-adresse: www.emvvs.dk

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: 

· navn 

· adresse 

· telefonnummer 

· mailadresse 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Eskebjerg-Mørkøv VVS ApS og opbevares i fem år regnet fra udgangen af det regnskabsår oplysningerne vedrører. Herefter slettes oplysningerne. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige på www.emvvs.dk er Eskebjerg-Mørkøv VVS ApS.

 Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: mail@emvvs.dk Se vores persondatapolitik for yderligere information.

Handelsbetingelserne er senest opdateret maj 2018​

Interesseret i et uforpligtende tilbud?

​Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt med et gratis tilbud til dig!

 
 
 
 
 
 
Upload evt. billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg OS
​på Facebook​

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Eskebjerg-Mørkøv VVS

Autoriseret VVS-installatør

​v/ Morten Jørgensen​​

CVR: 36908785

Telefon: 59 29 14 47

E-mail: mail@emvvs.dk

hvid, to linjer

Håndværkets Ankenævn​
læs mere her