​Luft til vand-varmepumpe: Din måde at skåne miljøet på

ve-godkendtEn luft til vand-varmepumpe til dit hjem kan på ét og samme tidspunkt skåne miljøet og spare dig for rigtig mange penge. Det lyder nærmest for godt til at være sandt, tænker du måske – men det er det ikke. Rent faktisk kan vi hjælpe dig med installation og montering af din nye besparende og miljørigtige varmepumpe. Vi har tidligere udført lignende opgaver for kunder i Svinninge, Jyderup, Holbæk og Kalundborg, men vi kører gerne andetsteds for at hjælpe dig.

Vi er en VE-godkendt installatør - det betyder, at vi er godkendt til at installere vedvarende energianlæg, og at vores arbejde naturligvis udføres af højeste kvalitet. 

Du skal investere i en luft til vand-varmepumpe fordi…

… det er en god forretning; både for dig selv og for miljøet. En luft til vand-varmepumpe virker på den måde, at den optager luften omkring den, udnytter varmeenergien i den luft og dermed varmer dit vand.

Det er en utrolig simpel proces, der udelukkende bruger det, der er, og den udleder ikke skadelige stoffer. Samtidig vil du rimelig hurtigt kunne se, at din varmeregning bliver mindre og mindre. Luft til vand-varmepumpens funktioner stopper ikke der; den kan faktisk også rense luften for støv og andre partikler og sikre et sundt indeklima for dig og din familie.

Vi står gerne for at installere og montere din nye luft til vand- eller luft til luftvarmepumpe.

Hvad koster en luft til vand-varmepumpe?

Det rigtige spørgsmål er rettere: Hvad koster en varmepumpe – for dig? Der er nemlig ikke én fast pris på en luft til vand-varmepumpe, idet den endelige pris afhænger meget af dit hus. Alle boliger kan i princippet få varmepumper, men det er ikke alle steder, det kan betale sig. Derfor kommer vi gerne forbi og vurderer dit hus og dermed dit konkrete behov. Efterfølgende kommer vi med et bud på en pris, og vi giver gerne et godt og billigt tilbud. 

Kontakt os med det samme for priser på 59 29 14 47 eller skrive til vores mail mail@emvvs.dk.

​​

Interesseret i et uforpligtende tilbud?

​Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt med et gratis tilbud til dig!

 
 
 
 
 
Upload evt. billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg OS
​på Facebook​

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Eskebjerg-Mørkøv VVS

v/ Morten Jørgensen​​

CVR: 36908785

hvid, to linjer

Håndværkets Ankenævn​
læs mere her